Tichu

Tichu

Elämäntapapeliksi soveltuva Tichu on kiinalaiseen perinteiseen korttipeliin perustuva suosittu ja haastava paripeli.

Go

Go

Go on saanut alkunsa Kiinassa noin 2500 vuotta sitten, vanhin kirjallinen viittaus peliin on 500-luvulta eaa. Noin vuoden 700 paikkeilla se levisi Ja...

The Voyages of Marco Polo

The Voyages of Marco Polo

Marco Polo matkusti Kiinaan ja jäi historiankirjoihin. The Voyages of Marco Polo -pelissä pelaajat pääsevät reissuun suuren kauppamatkustajan jalanjäljissä. Mainetta ja kunniaa kerännyt peli on erinomainen esimerkki hyvin tehdystä raskaammasta europelistä.

Ghost Stories

Ghost Stories

Ghost Stories on kiinalaistyylinen kummitustarina, jossa pelaajien taolaismunkit torjuvat kiinalaisessa pikkukylässä ilkeän Wu-Fengin, Yhdeksän tuonelan ruhtinaan paluuta. Kummitukset riivaavat kylää ja mikäli ne onnistuvat saamaan tarpeeksi valtaa kylässä, ihmisten aika on ohi. Pelaajat taistelevat siis yhdessä peliä vastaan.

In the Year of the Dragon

In the Year of the Dragon

Entisajan Kiinassa eletään lohikäärmeen vuotta. Kaksi ensimmäistä kuukautta on rauhallista, mutta sitten alkaa tapahtua: mongolit hyökkäävät, kuivuus ...

Qin

Qin

Vuoden aikuistenpeli -voittaja vuodelta 2013 on kelpo perhepeli vähän isompien lasten kanssa pelattavaksi. Kuka saa pagodinsa ensimmäisenä laudalle?

At the Gates of Loyang

At the Gates of Loyang

Uwe Rosenbergin sadonkorjuutrilogian kolmas osa on At the Gates of Loyang, kiinalainen maanviljely-, kaupankäynti- ja optimointipeli. Se ei nauti aivan muiden Rosenbergin isojen pelien kaltaista suosiota, mutta on oivallinen valinta optimoinnin ystäville, joita vuorovaikutukseton yksinpelaaminen ei pelota.

Yellow & Yangtze

Yellow & Yangtze

Kiinassa "taistelevien läänitysvaltioiden kaudella" (475–221 eaa.) seitsemän valtiota mittelivät toisiaan vastaan. Tähän aikakauteen perustuu Yellow & Yangtze, jossa pelaajat rakentavat laatoista omia ryhmittymiä ja sotivat niillä toisiaan vastaan.

Pekingin mysteerit

Pekingin mysteerit

Pekingin mysteerit on 1980-luvun lautapelihittejä, jonka perään moni haikailee vielä tänäkin päivänä. Stereotyyppinen kiinalainen rikospähkinä on kuitenkin niitä kultaisia muistoja tylsempi peli, suoraviivainen ja tuuripitoinen nopparalli.

China

China

Michael Schachtin Web of Power (Kardinal und König) on pidetty alue-enemmistöpeli. Se on nopea, tiivis ja valitettavasti jokseenkin lopullisesti loppu...

Lanterns: The Harvest Festival

Lanterns: The Harvest Festival

Yksinkertainen laattojenasettelupeli Lanterns: The Harvest Festival on saanut temaattisen kuorrutuksen aasialaisista lyhtyjuhlista. Pelin erikoisuutena laattojen asettelu tuottaa hyvää kaikille.

Xiangqi

Xiangqi

Xiangqi (lausutaan suunnilleen shiantsii) eli 象棋 on kiinalainen muunnelma perinteisestä shakista. Vaikka kiinalainen shakki on eronnut intialaisesta ...

Dragon Market

Dragon Market

Prinsessa Xue on menossa naimisiin ja sinä haluat lähettää hänelle hienot häälahjat. Etsi lahjoja puikkelehtimalla ja pomppimalla Lohikäärmelahden sataman veneissä.

An Infamous Traffic

An Infamous Traffic

1830-luvulla brittien Itä-Intian kauppakomppania lakkautettiin ja Kiina aukesi oopiumikaupalle. An Infamous Trafficissa pelaajat yrittävät vaurastua oopiumikaupalla ja muuttaa vaurauden statukseksi.

Dragon Castle

Dragon Castle

Mahjong-tiilillä pelattavaan pasianssiin perustuva Dragon Castle on näppärä ja houkuttelevan näköinen laattojenasettelupeli, jossa on sopivasti vuorovaikutusta.

Great Wall of China (Chinesische Mauer)

Great Wall of China (Chinesische Mauer)

Great Wall of China muistuttaa Samuraita. Jokaisella pelaajalla on oma pakka kortteja, joita käytetään Kiinan muurin rakentamiseen. Näppärin rakentaja...